Vietä päivä villissä lännessä!

Los Coyotes Ranch tarjoaa monipuoliset puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Kylän päärakennus, Iso Saluuna sisältää asiakaspaikkoja noin 50-70 henkilölle baaritiskeineen. Pihapiirissä mahtuu leikkimään, pelaamaan ja touhuamaan isompikin porukka. Saluunan terassilta ja parvelta on loistava seurata pihalla tapahtuvia ohjelmia.


Ohjelmana Ranchilla voi suorittaa Villin Lännen Peruskurssin jossa perehdytään taitoihin jotka villissä lännessä olivat elintärkeitä. Ennenkuin osaat ampua revolverilla, intiaanijousella, heittää intiaanien kirvestä tomahawkia, lassota, satuloida hevosen ja pysyä ratsailla ei sinulla ole asiaa villiin länteen!

Vankkuriajelu tuo ainutlaatuisen lisän Villin Lännen Elämysmatkaan.

Ohjelmistossa on myös joukkue -ja tiimikisoja. Lännen Nopein on leikkimielinen joukkuekisa jossa intiaanit ja cowboyt kilpailevat Lännen Nopeimman tittelistä. Kumpi saa joukkonsa nopeammin Los Coyotesin Saluunaan läpi villin lännen? Seikkailu pitää sisällään Mustangin lassoamisen, kengityksen ja preerian läpi ratsastamisen, tomahawkin heittoa ynnä muuta villin lännen aktiviteettia. Yhdessäolo, itsensä ylittäminen ja uusien elämyksien kokeminen sopii kaikenlaisille ryhmille.

Tuliliemen salakuljetuksessa puolestaan joukkueet muodostavat ketjun jonka tarkoituksena on kuljettaa kaupungin läpi salaa hankittu tuliliemi saluunaan nautittavaksi kaupungissa voimaan astuneen kieltolain vuoksi. Tämä tehtävä on vaarallinen mutta vaikea ja se on tapahduttava huomiota herättämättä. Tuliliemen salakuljetukseen osallistuu kaupungin väki kukin omalla tavallaan ja kun tuliliemi on saatu turvallisesti kuljetettua saluunan takaovelle voi kaupunginväki nauttia Los Coyotesin Saluunassa "Dalttonin muorin alkoholitonta omenasiideriä" ja juhlat voivat alkaa!

Huuliharpun, banjon, kitaran tai pianon säestyksellä esitetty livemusiikki luo aidon villin lännen tunnelman saluunaan. Saluunassa livemusiikista voi pitää huolta myös bändi. Villissä lännessä vietetty päivä ja ilta voi jatkua vielä ulkosaunassa kylpien preerian pölyt pois selästään ja rentouttavan saunomisen jälkeen voi nauttia grillattuja lähiruokaherkkuja salaatteineen. Karaokessa loppu ilta vierähtääkin mukavasti ennen paluuta sivistyksen pariin ja arkeen virkistäytyneenä ja yhtä elämänkokemusta rikkaampana.